Adeziv Burete Acustic Fonoabsorbant Mega Acoustic Contact adhesive

Prețul inițial a fost: 65,00 lei.Prețul curent este: 49,00 lei.

 • Adeziv Burete Acustic Fonoabsorbant Mega Acoustic Contact adhesive
 • se intaraste rapid;
 • are un timp scurt de deschidere;
 • nu intereactioneaza chimic cu suprafetele de lipit;
 • usor de folosit;
 • capacitate de 500 ml.

Disponibil

În stoc

SKU: 56926Categorii: Tratamente acustice Brand:

Adeziv Burete Acustic Fonoabsorbant Mega Acoustic Contact adhesive. Adeziv solvent tip spray pe baza de cauciuc SBS, cu aditie de rasina sintetica si agenti modificatori, pentru burete cofrat.

APLICARE:

Conceput pentru industria mobilei pentru lipirea: buretelui din poliuretan, burete de poliester, tesatura de satin, pasla, iuta, cauciuc pentru tapiterie, covoare si alte materiale de tapitare pe metal, beton, lemn brut si lemn lacuit, precum si materiale pe baza de lemn. Este de asemenea utilizat pentru lipirea polistirenului.

Pentru a obtine cel mai puternic efect, recomandam acoperirea suprafetelor de lipit astfel: pe un perete se aplica dungi pe orizontala si pe panou se aplica dungi pe verticala. Aceasta tehnica activeaza celulele adezive si permite o lipire foarte puternica.

Caracteristici Adeziv Burete Acustic Fonoabsorbant:

 • se intaraste rapid;
 • are un timp scurt de deschidere;
 • nu intereactioneaza chimic cu suprafetele de lipit;
 • usor de folosit;
 • capacitate de 500 ml.

METODE DE APLICARE

Pregatiti suprafata, asigurandu-va ca ambele suprafete sunt curate, uscate, fara praf, murdarie si grasime. Daca este necesar, clatiti suprafata cu agentul de curatare recomandat pe baza de solventi, dar asteptati pana cand solventul se evapora. NU UTILIZATI SPIRT, ALCOOL ETILIC DENATURAT SAU CITRUS. Nu atingeti suprafetele curatate.

Aplicati un strat uniform si subtire de adeziv. Adezivul trebuie aplicat de la o distanta de 10-25 cm de suprafata, astfel staturile se suprapun in proportie de 50-70%, reducand riscul de adeziv in exces pe suprafetele lipite (nota – asigurati-va ca a fost aplicat stratul corespunzator). Este necesar sa se mentina o viteza constanta de aplicare a adezivului, pentru a nu se depune in anumite zone un surplus de adeziv pe suprafata. Pentru a se obtine o lipire buna trebuie sa se acopere aproximativ 80-100% din suprafata.

Este recomandat un tub la 20-25 de metri patrati.

Cea mai buna aderenta este obtinuta atunci cand se imbina suprafetele la un unghi de 90° unul fata de celalalt. Se recomanda dublarea stratului aplicat pe marginile suprafetei.

MANUAL DE UTILIZARE A ADEZIVULUI:

 • Temperatura de aplicare (inclusiv temperatura adezivului, elemente lipite, mediu): 18°-25° C;
 • Suprafetele lipite trebuie sa fie uscate si curatate in prealabil;
 • Recipientul trebuie agitat bine inainte de pulverizare;

Aplicati adezivul in mod egal pe suprafata ambelor elemente ce urmeaza sa fie lipite, asteptati cel putin 2 minute (pentru evaporarea solventului) si apoi imbinati elementele impreuna inainte de a se intari adezivul (15 minute) si apoi presati-le bine;

Dupa ce elementele au fost lipite, nu va mai fi posibila realizarea unei corectii. Nu expuneti materialele lipite la temperaturi ridicate inainte de a ajunge la rezistenta maxima a adezivului.

Adezivul obtine rezistenta maxima dupa 48 de ore.

Greutate0,5 kg
SKU

Contactează-ne

Ne poți contacta prin una din variantele de mai jos. Apasă pe varianta dorită și te pune direct în contact cu noi.

Scrie-ne un mesaj

Ne scrii un mesaj iar noi îți răspundem în cel mai scrut timp pe e-mail la adresa menționată de tine.
Formular de contact