Menu
Your Cart

Scene Complete pentru Evenimente

Scene Complete pentru Evenimente, scene pentru concerte, scene pentru spectacole, atat de exterior cat si de interior(outdor-indor). In magazinul nostru gasiti configuratii de scene mobile sau scene modulare de diferite dimensiuni cu acoperis arcuit sau plat actionat manual sau automat, calitate garantata, produse certificate.

Disponibilitate: La Comanda
Oferta include sistem de acoperis arcuit complet si podete, dimensiune podete 8,0m x 6,0m, înaltime picioare 0,8m -1,4m. Scara interioara. Dimensiuni interioare 8,2m x 6,0m,  înaltime stilpi 7,0m. Acoperis din aluminiu QUADROSYSTEM 290/2 si QUADROSYSTEM 290/3, sistem de conectare..
195.000,00 Lei
Disponibilitate: Stoc epuizat
Scena modulara in 2 ape pentru spectacole cu dimensiunea de 8,5mx6mx8m. Include podium 48mp, reglabil pe inaltime si toate accesoriile de montaj. Scena nu include palanele...
166.500,00 Lei
Disponibilitate: La Comanda
Scena mobila pentru spectacole cu acoperis plat foarte versatila si usor de instalat, la un pret fara concurenta. Poate fi folosita pentru toate tipurile de evenimente in aer liber, cum ar fi concerte, piese de teatru, evenimente de marketing, festivaluri, parade, spectacole si discursuri publ..
224.800,00 Lei
Disponibilitate: La Comanda
Scena mobila cu acoperis plat foarte versatila si usor de instalat, la un pret fara concurenta. Poate fi folosita pentru toate tipurile de evenimente in aer liber, cum ar fi concerte, piese de teatru, evenimente de marketing, festivaluri, parade, spectacole si discursuri publice, evenimente spo..
189.000,00 Lei
Disponibilitate: La Comanda
Scena Mobila Evenimente Arcum X48 cu acoperis arcuitScena mobila cu acoperis oval foarte versatila si usor de instalat, la un pret fara concurenta. Poate fi folosita pentru toate tipurile de evenimente in aer liber, cum ar fi concerte, piese de teatru, evenimente de marketing, festivaluri, parad..
231.160,00 Lei
Disponibilitate: La Comanda
Scena mobila Arcum X60 cu acoperis arcuit foarte versatila si usor de instalat, la un pret fara concurenta. Poate fi folosita pentru toate tipurile de evenimente in aer liber, cum ar fi concerte, piese de teatru, evenimente de marketing, festivaluri, parade, spectacole si discursuri public..
343.000,00 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies