Menu
Your Cart

Sisteme Home Cinema

Sisteme audio home cinema pentru acasa la preturi fara concurenta.

Tehnicienii Eldarom va sta la dispozitie pentru a va ajuta sa alegeti sistemul audio dorit, 5.0, 5.1, 7.1, 9.1, cu functii dolby surround, pentru vizionarea filmelor in varianta home-cinema. Avantajul sistemelor home theater consta in distributia spatiala a boxelor in toata camera pentru distribuirea spatiala a sunetului. Sunt disponibile online inclusiv sisteme surround cu boxe wireless, pentru a nu fi nevoie de cabluri. Poti alege sisteme home cinema ieftine sau branduri consacrate cum ar fi BOSE, JBL, HARMAN KARDON sau POLK AUDIO.

Producator: FENTON Disponibilitate: In Stoc
SISTEM BOXE HOME THEATRE 5.0 – CULOARE NUC, FENTON 660Sistem Boxe Home Theatre FentonCele doua boxe frontale tridimensionale, boxa centrala cu trei cai si cele doua boxe spate reunesc un total de iesire RMS de 335W si ofera o experienta cinematografica excelenta. Datorita difuzoarelor foarte bune si..
1.210,00 Lei
Producator: AKAI Disponibilitate: Precomanda 3-14 zile
Sistem audio home cinema 5.1, bluetooth, 105W RMSSistem audio 5.1 Akai HT014A-5086F, set boxe home cinema cu bluetooth si telecomanda, ideal pentru a fi conectat la un televizor sau la alta sursa de semnal audio.Functia BluetoothSubwoofer: 45W RMSBoxe din satelit: 5 x 12W RMSCititor USB / SD CA..
423,00 Lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies