Menu
Your Cart

Sonorizare Stadioane

Sonorizare Stadioane, sisteme audio profesionale pentru sonorizare stadioane si arene sportive configurate cu boxe cu propagare la distanta si protejate impotriva umiditatii. Sisteme complete sonorizare arene sportive cu boxe ce folosesc tehnologie Line Array. Asiguram proiectare si analiza acustica pentru un sunet de calitate.

Producator: Audiosat Disponibilitate: Precomanda 3-14 zile
Sistem sonorizare stadioane si arene sportive, profesional, dotat cu procesor pentru reglarea intirzierii sunetului pe intreaga lungime a stadionului, asigura un sunet puternic si echilibrat.Interconectica rack-ului este inclusa. Nu sunt incluse manopera de montare, setup-ul procesorului si cablul p..
39.685,00 Lei
Producator: Audiosat Disponibilitate: Precomanda 3-14 zile
Sistem sonorizare stadioane si arene sportive, profesional, asigura un sunet puternic si echilibrat.Interconectica mixer-amplificator este inclusa. Nu sunt incluse manopera de montare si cablul pentru boxe. Compus din:4 X Boxa Studio-M Venue VN12 1 X Amplificator Soundking AL700 1 X Mixe..
19.455,00 Lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies