Menu
Your Cart

Traducere Simultana

Sisteme de traducere simultana pentru aplicatii fixe sau mobile. Eldarom Arad va pune la dispozitie oferta completa de solutii audio pentru traducere simultana portabila si orice alte echipamente de sonorizare.

Traducerea simultana este solutia care faciliteaza comunicarea intre indivizi ce vorbesc limbi diferite si care au nevoie de interventia unui traducator pentru a comunica cu persoanele participante la eveniment. Traducerea simultana ajuta fiecare individ sa participe in mod egal la discutie si sa inteleaga in aceeasi masura actiunile ce au loc in timpul evenimentului.

Producator: OKAYO Disponibilitate: Precomanda 3-14 zile
Transmitator audio portabil pentru instalatii de traducere simultana.40 canale diferite100 mp raza de actiuneAutonomie 11 – 13 oreCarcasa plasticFunctii: ON/OFF, blocare tasteZona libera pentru afisare LOGODimensiuni: 31.7 x 67.7 x 92 mmGreutate: 54 grame fara acumulatoriPachetul include microfon LM..
548,00 Lei
Producator: OKAYO Disponibilitate: Precomanda 3-14 zile
Receiver traducere simultana Okayo WT-300R cu tehnologie de ultima generatie UHF care faciliteaza utilizarea in toate domeniile unde este nevoie de sisteme audio ghid. Recomandat pentru urmatoarele aplicatii: institutii publice locale, muzee, prezentari delegatii straine, vizite turistice cu gh..
439,00 Lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies