Modalități de plată și livrare

Mod de transport si plati


Transportul produselor comandate se efectueaza prin serviciul de curierat Sameday. Reprezentantul Sameday va livra coletul/coletele la destinatie în 24-48 de ore de la înregistrarea comenzii în sistem, în zile lucratoare, la adresa mentionata de Dvs.

Taxa de transport si procesare

Taxele de transport si de procesare se modifica dupa cum urmeaza (în cazul transportului prin curierat):
Tariful de transport pentru coletele cu greutatea de pina in 5 Kg este de 25 lei TVA inclus,cu fiecare kilogram in plus tariful creste cu 1,20 lei
TVA inclus.

Mod de plata
Prin ordin de plata in banca ING Bank-Arad cont RO19 INGB 0000 9999 0562 2786,cont Trezorerie Arad RO44 TREZ 0215 069X XX00 9073.
Dupa ce se face plata se trimit coletele catre d-voastra.
În cazul în care doriti sa achitati contravaloarea comenzii prin ramburs, întreaga valoare trebuie achitata catre reprezentantul Fancourier, care, dupa plata va va înmâna coletul/coletele care contin produsele comandate de Dvs.

Livrare

Livrarea coletelor se efectueaza în zile lucratoare, între orele 8:00-17:00. În unele cazuri exista posibilitatea înstiintarii prealabile a livrarii printr-un mail.
În cazul în care livrarea nu s-a efectuat din diverse motive, curieratul va încerca din nou, în ziua urmatoare, sa livreze comanda d-voastra,
fara taxe suplimentare.
Reclamatii privind continutul coletului acceptam doar în cazul în care lipsa ori deteriorarea se consemneaza într-un proces verbal, în prezenta
reprezentantului serviciului de curierat.

Retur produs O.G.34/2014

Conform legislatiei in vigoare, renunÅ£area la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 34/2014 Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice (OG 34/2014 Consumatorul (Persoana Fizica), are dreptul as notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau conform ordonantei mai sus mentionate, politica de returnare a produselor in termen de 14 zile lucratoare Se aplica numai persoanelor fizice si numai in cazul produselor livrate prin curier. Pentru returnarea produsului trebuie as notificati in scris acest lucru, (e-mail) Trimite la adresa de email office@eldarom.ro . Numai cererile scrise se vor lua in considerare. In maxim 14 de zile de la data returnarii va vom inapoia contravaloarea produsului in contul dumneavoastra. Cheluielile de returnare si comisioanele bancare vor if suportate de cumparator si se vor scadea din suma de returnat.
Produsul va if returnat impreuna cu factura de achizitie si certificatul de garantie in original. Produsul poate if returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul si accesoriile aferente. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 5 zile lucratoare de la denuntarea contractului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. S.C Elda Rom Company SRL Va inapoia contravaloarea produsului in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata reprezinta valoarea produsului din care se scade valoarea taxelor de ramburs si cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.

Parteneri de curierat contractat:

Fancourier:
http://www.fancourier.ro/contact/agentii/

Sameday:
https://www.sameday.ro/

Urgent Cargus:
https://www.urgentcargus.ro/

Contactează-ne

Ne poți contacta prin una din variantele de mai jos. Apasă pe varianta dorită și te pune direct în contact cu noi.

Scrie-ne un mesaj

Ne scrii un mesaj iar noi îți răspundem în cel mai scrut timp pe e-mail la adresa menționată de tine.
Formular de contact