Despre noi

Firma noastra #

SC ELdarom Company ofera solutii integrale pentru spectru larg de activitati: sonorizari ambientale si de putere pentru centre comerciale, hoteluri, restaurante, cluburi, sali de conferinta, scoli, biserici, arene sportive, sali pentru evenimente culturale si artistice, radioficari interioare si exterioare, etc; scenotehnica, studiouri radio-tv si de inregistrari, lumini profesionale pentru scene si cluburi, etc.Eldarom este mai mult decat un magazin de instrumente muzicale: este un grup unit de oameni pasionati de muzica, sunete, echipamente de studio si instrumentele muzicale. Suntem incantati de fiecare data cand un alt pasionat de toate acestea vine si cumpara de la noi produse pe care noi le apreciem atat de mult.

TESTATI INSTRUMENTELE MUZICALE #

Pentru a incerca si testa in ARAD instrumente muzicale si echipamente audio va invitam la magazinul nostru de instrumente muzicale de pe strada Lucian Blaga ,Nr.2, ARAD, unde aveti la dispozitie o gama larga de produse de tehnica de studio, echipamente pentru muzica electronica, sisteme de sonorizare.

BRAND #

Instrumentele noastre muzicale fac parte dintr-o gama de branduri cu renume mondial.

RETUR PRODUS O.G.34/2014 #

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 34/2014 Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice (OG 34/2014 Consumatorul (Persoana Fizica), are dreptul as notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau conform ordonantei mai sus mentionate, politica de returnare a produselor in termen de 14 zile lucratoare Se aplica numai persoanelor fizice si numai in cazul produselor livrate prin curier. Pentru returnarea produsului trebuie as notificati in scris acest lucru, (e-mail) Trimite la adresa de email [email protected] . Numai cererile scrise se vor lua in considerare. In maxim 14 de zile de la data returnarii va vom inapoia contravaloarea produsului in contul dumneavoastra. Cheluielile de returnare si comisioanele bancare vor if suportate de cumparator si se vor scadea din suma de returnat.
Produsul va if returnat impreuna cu factura de achizitie si certificatul de garantie in original. Produsul poate if returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul si accesoriile aferente. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 5 zile lucratoare de la denuntarea contractului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. S.C Elda Rom Company SRL va inapoia contravaloarea produsului in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata reprezinta valoarea produsului din care se scade valoarea taxelor de ramburs si cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.

Informatii de contact #

SC Elda Rom Company SRL
Arad, str. Lucian Blaga nr.2-4
Tel:0754937949; 0257214546

Contactează-ne

Ne poți contacta prin una din variantele de mai jos. Apasă pe varianta dorită și te pune direct în contact cu noi.

Scrie-ne un mesaj

Ne scrii un mesaj iar noi îți răspundem în cel mai scrut timp pe e-mail la adresa menționată de tine.
Formular de contact